Typ skupiny:Komunity so spoločnou témou
Členovia:1
Fotky:0
Základňa v meste:Neuvedené
Viditeľnosť skupiny:Verejná skupina album Verejná skupina

fotorkitika - Diskusia

Pridal: paulus25, 05.03.2010, 14:18 ~ Komentáre: 2

chcel by som vyjadriť svoj názor na fotokritiku naších fotiek a myslím si, že podaktorí so mnou budú možno aj súhlasiť !
som začínajúci fotograf a sám dobre viem, že moje fotky nie sú boh vie čo ! a nato som prišiel na tento server, aby som získal nejaké skúsenosti a hlavne rady od skúsenejších fotografov. som sklamaný ! ! ! už dlhší čas to tu pozorujem a zistil som jednu vec. a to, že po vyžiadaní si fotokritiky danej fotky väčšinou je táto fotka hodnotená v prvom rade len číselným vyjdrením ( aj skúsenejšími fotografmi ), čo vlastne nijako neposúva fotografa dotyčného fotografa dopredu, ani ho nijako neusmerňuje. v druhom rade fotky fotografov, ktorí sú už na tomto portáli dlhšie sú hodnotené intenzívnejšie ! ! ! na nás začiatočníkov sa tu akosi neberie ohľad a ostávame v úzadí bez dalšieho napredovania. možno sa nechcete podeliť o svoju skúsenosť, možno si chránite svoje know-how ... neviem. skúste si nás všímať a poradiť nám a nie len číslom, ktoré je pre nás v tomto smere neznámy pojem !

čo na to vy ? ? ? aký máte na to názor ? ? ?

radja ~ 25.5.2010, 03:26

ja mam nazor taky, ze som este prilis mlada zaba vo foteni, aby som si vyskakovala..ano niekedy su nazory ostrejsie,ale nuz, priznajme si, moja prva fotka tu na vive nebola hodna ani len pokecu:D a ja som si uz myslela ako sa mi podarila...trosku sebareflexie a sebakritiky nikdy nezaskodi, to ta posunie dalej nie ciselka na vive, tie ti tak akurat dodaju chut, a aj tie nizke ti maju dodat chut, ist dalej a makat na sebe...ak ti k fotke da 10 ludi hodnotenie 1:) ako mozes povedat ze ta to nikam neusmernuje?:) usmernuje ta to vies kam, zobrat fotak, knihy, internet, a ucit sa...kazdu kritiku si vaz, a popravde, ked raz fotka stoji za nic, tak sa nikto pri nez pozastavovat nebude a s tym treba ratat...

Strateny ~ 8.3.2010, 07:50

Prídeš mladý na portál, si tu dva dni i s cestou, sám priznávaš, že tvoje foto nie sú bohviečo a už by si chcel neviemčo. Vieš koľko takých sa tu denne prihlasuje?
Vydrž, pracuj na sebe, časom sa dočkáš... :-)

VIVO Logo Copyright © 2004 - 2010 VIVO.SK (Luceon Ltd.) All rights reserved. Fotografie prezentované na tomto serveri sú majetkom ich autorov.
VIVO, VIVO.SK, VIVO Logo, grafická podoba stránky, skripty a služby dostupné na tomto serveri sú majetkom spoločnosti Luceon Ltd.
Zavrieť