| Typ skupiny: | Komunity so spoločnou témou |
| Členovia: | 211 |
| Fotky: | 489 |
| Základňa v meste: | Neuvedené |
| Viditeľnosť skupiny: |
pri foteni v slabsom svetle a len niektorych zaberov je fotka skoro az ciernobiela, stretol sa s tym uz niekto?
tento problem je pre mna uplnou novinkou, kedze som v minulosti pouzival pentax k20d ktory mi poctivo zafarbil kazdu fotografiu za akychkolvek podmienok.

ach, stary dobry Pentax:)
Rozhodujem sa či Nikon D7000 alebo Pentax D5. Odchádzam od Sony. Tak ten Pentax. Chcem fotiť za každých podmienok. Nový Sony ma veľa mb na môj vkus.
nemam probolem s farebnostou,.... a skor by som hladala problem v objektive nie samotnom fotaku:-)
Ja mám 7000-ku pol roka a som s nou spokojný.Fotí výborne aj pri slabšom osvetlení.
Slavco - sak ty hovoris a nevies co.. si si isty ze chyba je stale vo fotaku? a to je jedno aka znacka :)
Slavco - sak ty hovoris a nevies co.. si si isty ze chyba je stale vo fotaku? a to je jedno aka znacka :)
Slušné flame :))), Slavco namoč si tam aj pinďúra :)
Ahoj! Zbav sa ho radím Ti.Už keď vidím alebo počujem slovo tisíc tak mi je zle.Ja mám 60,a tá ma dokáže tiež nečakane prekvapiť.Už som to tu raz povedal. Túto značku už nikdy nechcem vidieť a nikdy nekupuj s čislom 1000.Ja budem radščej močiť prsty vo vyvojke...Dobré svetlo....
no..., chcel som skusit nieco nove:))
No, bolo ti to treba. :D:D:D Ale aspon usetris cas na prevod do BW.