Typ skupiny:Mestá a krajiny
Členovia:52
Fotky:166
Základňa v meste:Neuvedené
Viditeľnosť skupiny:Verejná skupina album Verejná skupina

Kvalitný fotoobchod v Trenčianskom kraji - Diskusia

marto235
Pridal: marto235, 20.12.2009, 20:11 ~ Komentáre: 7

Existuje v Trenčianskom kraji nejaký kvalitný obchod, ktorý sa zaoberá profesionálnou foto-technikou, alebo ak si chceme kúpiť nejakú zrkadlovku sme odkázaní iba na "odborníkov" z NAY elektrodomu, EURONICS a pod....?
Kde nakupujete najradsej vy? Alebo využívate iba internetové obchody?

• Začiatok
  • Predchádzajúca
  • Ďalšia
  • Koniec
marto235 ~ 20.12.2009, 21:41

prednedavnom som zohanal 40D ..nikde to uz nemali ani v eshopoch no nakoniec v jednom to este nasli niekde v sklade zapatrosene...tak som pokukaval po 50D v kamennych obchodoch, jasne nikde to nemali, mali akurat 500D ked som sa ich na nieco pytal tak s prepacenim hovno vedeli...ked som sa spytal ci to budu mat ci im to pride tak jasne ze nevedeli vedia to akurat objednat ale to sa uz musim zaviazat tym ze ked to pride na predajnu tak to musim kupit...na Slovensku je to tak... a to nehovorim o objektivoch...chcelo by to uz nieco poriadne veruze...niekoho kto dokaze neilen predat ale aj poradit s normálnym ludskym pristupom

bng ~ 20.12.2009, 21:22

...presne, cena a kvalita a služby predávajúcich... nulová pridaná hodnota...

marto235 ~ 20.12.2009, 21:20

heh tak to jo :) preco nechces nic so slovenskeho trhu? kvoli cene alebo mas pocit, ze na Slovensko neprichadza 1.trieda?

bng ~ 20.12.2009, 21:16

...1Ds III, 5D, plus 2 telá triedy xxD pre deti na hranie...
...reklamácie som s technikou riešil len raz a to ked mi odišiel vonku generátor, ale povedzme si pravdu, dášď nie je ani podľa záručných podmienok zrovna to najlepšie pre generátor :) ale bezproblémová výmena za nový kus, tie boli z Gratzu...
...osobne na SK nekúpim už nič čo sa týka techniky...

marto235 ~ 20.12.2009, 20:55

bng: no to mas pravdu, ceny na Slovensku akokeby nepoznali strop...ako riešiš prípadnu reklamáciu, alebo nemas obavy? cim fotis?

marto235 ~ 20.12.2009, 20:47

bng: no to mas pravdu, ceny na Slovensku akokeby nepoznali strop...ako riešiš prípadnu reklamáciu, alebo nemas obavy? cim fotis?

bng ~ 20.12.2009, 20:30

...osobne BHphoto NYC, na SK nenakupujem,nie som taký bohatý, aby som si mohol kúpiť predražené špičkové fotáky, radšej si za maržu zaletím na pár dní do NY a ešte stále ma to víjde lacnejšie...

VIVO Logo Copyright © 2004 - 2013 VIVO.SK (Luceon Ltd.) All rights reserved. Fotografie prezentované na tomto serveri sú majetkom ich autorov.
VIVO, VIVO.SK, VIVO Logo, grafická podoba stránky, skripty a služby dostupné na tomto serveri sú majetkom spoločnosti Luceon Ltd.
Zavrieť